Petrokimia & Penapisan Minyak

Aggreko solutions for refineries

Memastikan loji anda beroperasi dengan lancar dalam keadaan yang mencabar

Bagaimanakah anda memastikan loji anda selamat, produktif dan kos efektif apabila menghadapi cabaran pembaikpulihan dan penuaan peralatan setiap hari? Inilah masalah yang kami selesaikan untuk pelanggan di seluruh dunia, setiap hari.

Kami dikenali kerana keupayaan kami untuk menangani kegagalan utiliti dan kecemasan dengan lebih cepat berbanding syarikat-syarikat lain. Kami dengan segera bertindak untuk menyediakan peralatan penjanaan kuasa, pemanasan, penyejukan dan penyahlembapan apabila anda tidak mempunyai masa untuk kehilangan.

Tetapi apa yang kami lakukan bukan hanya sekadar membekalkan peralatan sewaan. Pakar teknikal dan jurutera kami boleh menilai peralatan dan sistem anda yang sedia ada untuk mengenal pasti risiko, kemudian mencadangkan, mereka bentuk dan melaksanakan penyelesaian terbaik untuk loji anda.

Oleh itu, apabila ia berkaitan dengan operasi petrokimia dan penapisan, kami lebih daripada pembekal - kami adalah rakan kongsi panjang anda.

Memastikan loji anda beroperasi

Dari aktiviti penyelenggaraan berjadual hingga gangguan yang tidak dijangka, kami boleh merancang dan melaksanakan projek dalam masa beberapa hari atau minggu - yang bermakna mengurangkan masa henti dan kos. Kami memahami bahawa perkara terakhir yang anda mahukan ialah mimpi buruk mengenai kegagalan kuasa, jadi kami akan membantu anda kembali beroperasi dengan pantas. Lebih-lebih lagi, kami boleh menyesuaikan peralatan kami dengan permintaan unik loji anda.

Meningkatkan pendapatan dan keuntungan

Kesesakan dan isu-isu bermusim boleh menjadi faktor yang besar terhadap kerugian di tapak. Kami boleh bekerjasama dengan anda untuk menilai proses anda, melakukan penambahbaikan dan membantu anda mengenal pasti cara kerja yang lebih cekap. Dengan bantuan jurutera pakar kami, anda boleh menyelesaikan kesesakan, meningkatkan pengeluaran, mengatasi cabaran modal dan memenuhi spesifikasi produk. Pendekatan kami membuahkan hasil yang boleh diukur untuk pelanggan-pelanggan kami, dengan kebanyakan projek menyaksikan pulangan yang besar ke atas pelaburan mereka.

Hubungi kami

 

Tell us what you need

We’ll help you find what’s right for you